TRADITIONELE BEGRAFENIS

Misschien weet u niet zeker wat voor soort uitvaartdienst u wilt hebben, of dat nu voor u of een geliefde is. Houd er rekening mee dat veel mensen ervoor kiezen om meer dan één van deze gebeurtenissen op te nemen bij het herinneren van hun geliefde. Het draait allemaal om het eren van de persoon door middel van een unieke service die past bij hun persoonlijkheid en bij wat belangrijk voor hen was.

Een traditionele begrafenis wordt vaak voorgezeten door een ambtenaar van een kerk of een directeur van een uitvaartcentrum. Traditionele begrafenissen hebben de neiging om formeel van aard te zijn en zijn traditioneel in hun programma. Meestal bevatten ze hymnes of traditionele liederen, lofprijzingen en lezingen – van gedichten en verzen tot favoriete citaten.

Begrafenissen kunnen worden gehouden in een uitvaartcentrum of op een religieuze plaats, zoals een kerk of tempel. Vaak is er een open kist. Begrafenissen kunnen echter worden gehouden met gesloten kisten of met een aanwezige urn, als werd gekozen voor crematie.

uitvaart-errahma.nl/